Groepslessen!
Geef jezelf die extra boost door samen te trainen.
@Fitness Center Schilde

Overzicht groepslessen

!

CYCLING

We hebben maar liefst drie soorten cyclinglessen, dus er is er altijd één die bij jou past!

Indoor-cycling

Opzwepende beats nemen je mee en tonen dat je heel wat kan! Deze les is toegankelijk voor iedereen, dankzij de wattage, die je persoonlijk per fiets kan instellen. De 25 IC7 bikes van Life Fitness werken volgens de allernieuwste Coach by Color technologie!

Pro-cycling

Train 90 minuten als een PRO!

Als je houdt van fietsen en fun is deze les ideaal voor jou! Fietsen op het ritme van de muziek: ga samen op tocht langs vlakke landschappen, heuvels en bergen. In deze les leg je de basis voor een nieuwe uitdaging en je haalt meer uit je persoonlijke fietsvermogen dankzij de wattagemeters op de bike. Verhoog je Functional Threshold Power en krijg meer snelheid en duurvermogen!

Burn-Cycling

De ideale cyclingles voor de minder ervaren fietser! Een zeer efficiënte workout waardoor je aan vetverbranding doet: zo gaan we lekker zweten en hebben we een optimaal resultaat. Door de iets lagere intensiteit dan de andere cyclinglessen is deze groepsles toegankelijk voor iedereen!

BROOKLYN FITBOXING

Brooklyn Fitboxing is een groepsles van 47 minuten waarbij je al je energie richt op de bokszak. Het is een combinatie van boks- en kickboksoefeningen, afgewisseld met functional training. De 47 minuten vliegen voorbij en al je stress ook!

LES MILLS

Les Mills Bodypump

Deze groepsles is ontwikkeld om de kracht en het uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden. De groepsles duurt 60 minuten waarbij alle belangrijke spiergroepen worden getraind met behulp van een barbell. De gewichtskeuze bepaalt de deelnemer zelf.
 

Les Mills Bodybalance

Bodybalance is een zeer rustgevende groepsles van 60 minuten die een combinatie biedt van pilates, yoga en tai chi. Je bouwt kracht op en verbetert je lenigheid. De combinatie van coördinatie, concentratie en balans maken het een erg leuke les. De oefeningen dien je langzaam en goed gecoördineerd uit te voeren en daarnaast is het belangrijk om te letten op je ademhaling. Na een uurtje les ben je klaar en uitgerust voor de rest van de dag!

FUSE

Deze 30 minuten groepsles wordt gegeven in de fitnesszaal aan het toestel SYNRGY van Life Fitness. Het is een circuittraining waarbij de oefeningen 45 seconden duren met tussendoor 15 seconden rust. Na deze rust schuif je door naar de volgende uitdaging. Nooit saai, elke training anders!

X-RACK

Deze les van 45 minuten vindt plaats in de krachtkelder van onze fitness. Het is een high intensity workout met de klassieke krachtoefeningen, zoals deadlift, squat en benchpress. Elke training is anders dus je zult je zeker niet vervelen!

PILATES

Pilates is uniek als trainingsvorm, omdat je je spieren traint zonder massa op te bouwen. Met Pilates vorm je de juiste balans tussen lichaam, geest en verbeter je ook je ademhaling, houding en souplesse.

STEP BURN

Verschillende bewegingen, vele herhalingen op de step en meeslepende muziek! Low impact and high fun!

BUIKSPIEREN

Dit is een 30 minuten durende stevige workout voor alle leden met een geldig abonnement/beurtenkaart


GELIEVE ALTIJD RUIM OP TIJD AANWEZIG TE ZIJN VOOR AANVANG VAN DE LES

GET YOUR BODY IN SHAPE! GET MOTIVATED
Just Believe It.

- FITNESS CENTER SCHILDE -

Designed by MDG Promotions bvba / Hosted by Server-Colocate.com