Overzicht Groepslessen

Indoor-cycling

Opzwepende beats nemen je mee en tonen dat je heel wat kan! Deze les is toegankelijk voor iedereen, dankzij de wattage, die je persoonlijk per fiets kan instellen. De 25 IC7 bikes van Life Fitness werken volgens de allernieuwste Coach by Color technologie!

BROOKLYN FITBOXING

Brooklyn Fitboxing is een groepsles van 47 minuten waarbij je al je energie richt op de bokszak. Het is een combinatie van boks- en kickboksoefeningen, afgewisseld met functional training. De 47 minuten vliegen voorbij en al je stress ook!

LES MILLS BODYPUMP

Deze groepsles is ontwikkeld om de kracht en het uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden. De groepsles duurt 60 minuten waarbij alle belangrijke spiergroepen worden getraind met behulp van een barbell. De gewichtskeuze bepaalt de deelnemer zelf.

LES MILLS BODYBALANCE

Bodybalance is een zeer rustgevende groepsles van 60 minuten die een combinatie biedt van pilates, yoga en tai chi. Je bouwt kracht op en verbetert je lenigheid. De combinatie van coördinatie, concentratie en balans maken het een erg leuke les. De oefeningen dien je langzaam en goed gecoördineerd uit te voeren en daarnaast is het belangrijk om te letten op je ademhaling. Na een uurtje les ben je klaar en uitgerust voor de rest van de dag!

FUSE

Deze 30 minuten groepsles wordt gegeven in de fitnesszaal aan het toestel SYNRGY van Life Fitness. Het is een circuittraining waarbij de oefeningen 45 seconden duren met tussendoor 15 seconden rust. Na deze rust schuif je door naar de volgende uitdaging. Nooit saai, elke training anders!

PILATES

Pilates is uniek als trainingsvorm, omdat je je spieren traint zonder massa op te bouwen. Met Pilates vorm je de juiste balans tussen lichaam, geest en verbeter je ook je ademhaling, houding en souplesse.

STEP BURN

Verschillende bewegingen, vele herhalingen op de step en meeslepende muziek! Low impact and high fun!

BUIKSPIEREN

Dit is een 30 minuten durende stevige workout voor alle leden met een geldig abonnement/beurtenkaart

BBB

De fitness workout voor blije buik, benen en billen! 

YOGA

Yogabeoefening gaat om het verbinden van lichaam en geest middels ademhaling. Ademhaling is de brug tussen lichaam en geest en verbindt de fysieke sensaties met de denkprocessen. Het gaat niet om houdingen en lenigheid. Het gaat om in het hier en nu zijn, evenals bij mindfulness.

FATBURNER

60 Minuten interval training, waarbij je tot het uiterste wordt gedreven om zo een optimale vetverbranding te creëren. Elke les is anders!GELIEVE ALTIJD RUIM OP TIJD AANWEZIG TE ZIJN VOOR AANVANG VAN DE LES

 

Fitness Center Schilde is dé locatie voor krachttrainingpersonal training, groepslessen en nog veel meer! Bij Fitness Center Schilde ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Dagpas.

Fitness Center Schilde is de thuisbasis van de Dragons!

Fitness Center Schilde is de thuisbasis van de Dragons!

De teams Heren 1 en Dames 1 van de Antwerpse Hockeyclub KHC DRAGONS kiezen FC...

Lees meer